Karantén 2.0

Kedves Gyülekezet!

Újra itt a karantén, és mostantól nem tudunk 10-nél nagyobb csoportokban találkozni. Mint egy jó prédikáció, ez az e-mail is három pontból áll:

  1. Kis házi csoportok az év hátralévő részében - ez a törvény! A következő két vasárnap a Lukács 11. fejezet 14-28-as, illetve 29-32-es verseket tanulmányozzuk. Izgalmas tervünk van az adventi időszakra, ezzel kapcsolatban a jövő héten küldök információkat. A vasárnapi házi csoportok rendszeres résztvevői a gyülekezetben:

    1. Andy
    2. Márti
    3. Helga
    4. Edit
    5. István

    Aki csatlakozni szeretne hozzánk, kérem, hogy jelezze, mert a helyek száma korlátozott… a 11. embert kénytelenek leszünk elküldeni, úgyhogy ne késsetek!

  2. Az adventi időszakkal kapcsolatban szükségem lenne az összes alábbi információra a gyülekezet minden tagjától november 22-ig. Az információkat kizárólag e-mailben juttassátok el nekem az andy@sionszeged.info címre.

    1. Név

    2. Cím

    3. E-mail cím

    4. Telefonszám

    5. Videónézés. Videókat szeretnénk megosztani a gyülekezettel. Tudjuk, hogy néhány ember nem rendelkezik megfelelő technikával, illetve gondot okoz számára, de szeretnénk, ha mindenki részt tudna venni, ezért 3 lehetőséget kínálunk:

      • Online megtekintések egy linken keresztül
      • Pendrive
      • DVD

    Minden héten eljuttatok egy friss pendrive-ot/DVD-t mindenkinek, akinek szüksége van rá, de ehhez szükségem van mindenki címére.

  3. Ne szenvedjetek! – Ez egy nehéz időszak, kérlek benneteket, hogy küldjetek e-mailt a gyülekezeti levelezőlistára vagy írjatok a Facebook-csoportba. Ne feledjétek, hogy mindannyian elfoglaltak vagyunk (nekem több munkám van, kisgyerekeim és egy tanyám!), és lehet, hogy nem válaszolunk, de garantálom, hogy minden üzenetet elolvasunk és imádkozunk értük. Isten meghallgatja szentjeinek imáit!

Sok szeretettel

Andy


Tags: #hírek

Közzétett: November 12, 2020

Frissített: November 12, 2020