Septemberi Sion

Helló Gyülekezet!

Most Nagyhétben vagyunk, Jézus halála előtt egy héttel. Ez hagyományosan a gondolkodás, elmélkedés és sok templombajárás ideje! Ezért most mi is másképp csináljuk a dolgokat. Tehát ezen a héten:

#. English homegroup wed 8pm on skype

  • let me know if you want to join

#. Nagy péntek - Ebben az évben azt javaslom, hogy az emberek egy órát töltsenek el csendben pénteken. Nincs internet, nincs beszélgetés, hanem gondolkodás. Mondok néhány gondolatot majd, amin lehet elgondolkodni.

#. Húsvét vasárnap

  • Csináljunk valamit együtt teljes Reménységgel , mint gyülekezet. Közvetlenül 6 óra előtt felkel a nap. Keljünk fel 5: 30-kor, és együtt nézzük együtt a napfelkeltét. A nap felkel, csakúgy, mint a reményünk. Készítsetek egy fényképet magatokról, családról, ahol vagytok, amikor megjelenik a nap. Kérjük, osszátok meg a képeket az e-mail / facebook csoporttal.

  • A szokásos négyirányú szolgáltatásunkon keresztül küldöm az elmélkedéshez a gondolatokat. Fenn leszek a:

    #. weboldal on #. Email-ben #. Itt. #. Facebook-on #. Skype találkozón

#. Van e dal, amelyet szeretnétek énekelni? Tudok készíteni felvételt, és el tudom küldeni a csoportoknak, így egész vasárnap dicsőíthesz. Írj nekem e-mailt az andy@sionszeged.info címre (kérlek, ne használj más módot a dolgok küldésére, mert az úgy megnehezíti a dogokat!)

Andy


Közzétett: Augusztus 27, 2020

Frissített: Augusztus 27, 2020