Nyar Hirlevel 2019

Kedves Gyülekezet,

Sajnálom, hogy az elmúlt időszakban hézagos volt a kommunikáció, a következő körlevélre remélhetőleg nem kell majd ennyit várni.

A gyülekezetben még mindig a 2 Mózes / Exodus könyvében megyünk tovább, és ahogy a történet előrehalad, vele párhuzamosan növekszik a gyülekezet is. Családból egy nagyobb törzzsé válunk.

Ez azt jelenti, hogy a dolgok javulnak, amivel együtt jár, hogy jobban kell szerveznünk a dolgokat.

Az egyik, amin javítanunk kell, a kommunikáció. Eddig “meglátom-megcsinálom” módon működött a gyülekezett, de most felelősséget bízunk az emberekre.

Ezért kérlek, ha valami nagyobb dolgot vesztek észre, amire szükség van, kérdezzetek - írjatok admin@sionszeged.info és a megfelelő személy kapcsolatba lép veletek. Az nem túl jó, ha duplán végzünk el valamit, esetleg teszünk valamit/ áldozunk olyan dolgokra, ami a gyülekezet terveivel / anyagi lehetőségeivel / irányával ellentétes.

A gyülekezet vezetősége elő fog állni, és többet is elmond majd a rövid- és hosszabb távú látásáról, tervekről.

A következő néhány hónapban ezek az események várnak ránk - ahogy időben közeledünk hozzá, részletesebb információk is lesznek:

  • Imádság - Ahogy Pünkösd közeledik, gyülekezetként imádkozzunk erőért és a Szentlélek eljöveteléért.

  • Összejövetel a tanyán - július 14-én a gyülekezeti alkalmat a tanyánkon tartjuk, a végén birkapörkölt lesz.

  • Házasok kurzusa - Meghívunk embereket, hogy egy kávé és süti mellett a házasságukba invesztáljanak.

  • Alfa kurzus - Egy hely, ahová el lehet hívni olyan embereket, akiknek kérdéseik vannak Jézussal kapcsolatban ; süti, kávé, videó baráti beszélgetés.

  • Újonnan érkezettek - Új vagy még a gyülekezetben? Tudni szeretnéd, kik vagyunk és mit csinálunk? Gyere el egy estére, amit Csaba vezet majd, és többet is megtudhatsz a Sion gyülekezetről.

  • Augusztus 11-én és 18-án - nyári szünet a Sionban.

Kegyelem és békesség nektek!

Andy


Tags: #hírek

Közzétett: Május 27, 2019

Frissített: Május 27, 2019