Böjt 2016

Category:Hírek

Annyiszor vezetek Balástyáról Szegedre, hogy néha úgy érzem az autó akár egyedül is hazagurulna. Ismerem az út öszes bukkanóját és kátyúját. Viszont valahányszor Sándorfalvára akarok menni, azon kapom magam, hogy Szeged felé tartok, és már megint meg meg kell fordulnom… Ilyen lehet néha a gyülekezetben is, miközben hozzászokunk az ismerős útakhoz és rutinhoz nem oda lyukadunk ki, ahol Isten van, csak maradunk robotpilóta üzemmódban.

Ennek a böjtnek az alkalmával valamit merőben eltérő módon fogunk csinálni, hogy megbizonyosodhassunk arról, követjük Istent és figyelünk rá!- Ez a differencia hat heti zene mentes dicsőítésben fog manifesztálódni. Nem fogunk énekelni! Ez nem jelenti viszont, hogy hamarabb bezár a bazár, azt sem, hogy helyettesítjük a fennmaradó időt imával vagy bizonyságtételekkel. A dicsőítés sokkal több mint sem, hogy a zenére korlátozhatnánk és mi ezt fogjuk együtt felfedezni csenden, íráson, imán, rajzon, és megannyi más módon keresztül…

Gőzöm sincs, pontosan hogyan lesz, de mind észre fogjuk venni! - Húsvét vasárnap hét országra szóló dicsőítés lesz! Nagyok, hangosak, élettel-, és zenévelteltek leszünk!

(Gondoljatok bele, hogy ízlik az étel böjt után!-nos ez pont ilyen lesz!)

Ha van kedved segíteni, keress meg!

Andy


Tags: # hirek

Közzétett: Február 12, 2016

Frissített: Február 12, 2016