Őszi Hirlevel 2017

Kedves Gyülekezet!

Elköltöztünk, és túléltük az első hónapot az új helyen. Óriási köszönetet érdemelnek, akik a helyet felkutatták, lealkudták a bérleti díjat, és megszervezték illetve lebonyolították az átköltözést! Nagyon hálásak vagyunk ezért a háttérben végzett munkáért.

De a dolgok java most kezdődik csak igazán! Az új gyülekezeti helyre úgy tekintünk, mint egy lencsére - segít abban, hogy Istenre fókuszáljunk, hozzá közelebb kerüljünk (a képen balra), és segít abban, hogy a Szegeden lakó embereket elérjük (képen jobbra). (Képért kattints ide)

Gyülekezetünk életének most következő szakaszában nem működtethetjük ugyanúgy a dolgokat, ahogy eddig tettük. Lesz, amin változtatnunk kell. Lesz, amit abbahagyunk, hogy újat kezdhessünk helyette.

A legfontosabb, amire ügyelnünk kell, hogy kommunikáljunk egymással! Legjobb, ha ezt célzottan tehetjük - ezért bátran írjatok a vezetőségnek a vezetok@sionszeged.info e-mail címre. Így foglalkozni tudunk azokkal a dolgokkal, amiről írtok nekünk.

Bevezetünk egy netes helyfoglaló-rendszert is. Ha szeretnétek használni a gyülekezeti helyiséget, legyetek szívesek e-mailt küldeni erre a címre: foglalas@sionszeged.info - és felvesszük veletek a kapcsolatot.

Andy


Tags: #hírek

Közzétett: Október 6, 2017

Frissített: Október 6, 2017