Kik vagyunk?

A Sion Gyülekezet a Magyar Pünkösdi Egyház szegedi gyülekezete. Közösségünk minden vasárnap regel találkozik, hogy együtt dicsérjük Istent, imádkozzunk és jobban megismerjük Őt a Bibliából. A gyerekek egy élénk, vidám foglalkozáson vehetnek részt a Mosoly Klubban. Hét közben Szegeden és a környező falvakban vannak házicsoportjaink.

Bemutatkoznak a presbiterek, mint az A-B-C

A Sion gyülekezetet egy presbiteri csoport vezeti. Mind nagyon különbözőek vagyunk, de együtt egy nagyszerű csapatot alkotunk (és együttesen küzdünk szuperhősök módjára a “bűnözés” ellen Szegeden). A legtöbbször együtt dolgozunk, de mindenkinek megvan a saját területe, amiért felelős, és ami egyben a szenvedélye is.

Andy Cheesman

Andy a vasárnapi istentiszteletekért felel, beleértve a dicsőítés, az igehirdetés témáinak és a szolgáló csapatoknak a szervezését. Emellett a honlapot is ő gondozza, és minden mást, ami angol. Ő a felelős az itt található helytelen magyar 94,2 %-áért. :) Van egy kis tanyája Balástyán, szereti a focit és lelkes szurkolója az angol rögbinek.

Mihalecz Béla

Béla feleségével és lányával Szőregen él, ahol a helyiek felé (is) évek óta odaadással szolgál, amellett, hogy zöldséget és gyümölcsöt termeszt. A gyülekezet ifjúsági munkájáért felelős.

Miklós Csaba

Csaba feleségével 4 gyermeket nevel. Főállásban idősgondozóként dolgozik, emellett a Pünkösdi Teológiai Főiskola pasztorálpszichológus hallgatója.